WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment Aardappelen, Groente en Fruit

Kwaliteit staat altijd ! centraal

Het assortiment aardappelen, groente en fruit van VOF Verdoes beweegt met de seizoenen mee en is altijd actueel. Door goede afspraken te maken met lokale partners zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

VOF Verdoes heeft in Zonnetuin AGF die lokale partner gevonden. Het ondernemersechtpaar Sandra en Kees van Delft, beheren ruim 20 jaar een verkooppunt in Rijnsburg, en verstaan als geen ander de wensen van hun klanten en onze relaties. Daarbij komt dat de vereiste kwaliteit bij hen hoog in het vaandel staat. Sandra, Kees en hun medewerk(st)ers zijn op en top gemotiveerd om uw mogelijke specifieke wensen te vertalen in een fantastisch eindproduct. Uiteraard voldoet Zonnetuin AGF aan de eisen van deze tijd en zijn dan ook gecertificeerd.

De keuze is enorm. Van geschilde aardappelen tot ongeschilde aardappelen, vele soorten rauwkost en salades, hard en zacht fruit, traditionele groente, maar ook gesneden in blokjes, schijfjes, reepjes of julienne. Het is allemaal mogelijk. Van klein- tot grootverpakking. Uiteindelijk kunt u een keuze maken uit meer dan 100 eindproducten.

LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...