WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment » Brood en Banket

VOF Verdoes werkt geruime tijd op een prettige manier samen met vooraanstaande bakkers, te weten Meesterbakker Van Maanen een moderne regionale brood en banketbakkerij, en Bakkerij de Jong een belangrijke speler op de institutionele markt. Beiden bakkerijen hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Twee bakkerijen… ieder met een eigen identiteit, assortiment en prijsstelling.

Brood en Banket van Bakker van Maanen

Meesterbakkers, ja ze bestaan nog. Bakkers die het ambacht in ere houden en als geen ander weten hoe je de lekkerste brood- en banketproducten bakt! Met eindeloze inspiratie creëren ze talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten. De Meesterbakker organisatie bestaat uit ambachtelijke bakkerijen in de Randstad en Noord-Brabant met 113 verkooppunten. Allen dragen ze een eigen naam, maar mogen daar Meesterbakker aan toevoegen omdat ze aan strenge profieleisen voldoen. Meesterbakker van Maanen is een moderne brood- en banketbakkerij en gevestigd in Rijnsburg. Hier maken zij dagelijks op ambachtelijke wijze de heerlijkste broden, taart en banket. De lekkerste lekkernijen moeten vers zijn en verlangen de beste ingrediënten. Daarom doen Meesterbakkers geen concessies aan kwaliteit. Dat ruikt u bij levering, dat proeft u aan tafel!
Zo dient een Meesterbakker o.a.:
• gebruik te maken van de beste grondstoffen, recepten en productiemethoden.
• te innoveren en de kwaliteit te bewaken van alle brood- en banketproducten.

En Meesterbakker van Maanen is er zo eentje. En VOF Verdoes ? Die doet al jaren zaken met ze !

Bakkerij de Jong

Bakkerij De Jong is al jaar en dag een begrip in Rotterdam en omstreken. Bakkerij De Jong is een grote ambachtelijke bakker. De bakkerij, al sinds 1930 in handen van drie generaties ‘De Jong’, heeft zich gespecialiseerd in het leveren aan hotels, (bedrijfs)restaurants, instellingen, party- en airline-cateraars en grootverbruik in het algemeen. Zowel brood, banket als patisserie behoren tot de specialiteiten. Het maken van tailormade producten is hierbij hun tweede natuur geworden. Sinds 1994 is Bakkerij De Jong aangesloten bij de landelijke organisaties Top Bakkers. Dagelijks bakken de Top Bakkers een compleet standaardassortiment brood en banket. In de ‘Top 100 Ovenvers’, zijn de 100 populairste dagverse producten uit hun assortiment. En dat is iets om trots op te zijn….en dat zijn ze zeker.

Een uniek concept van samenwerkende banketbakkerijen

Patisserie Unique werkt met een uniek concept door banketspecialiteiten op de markt te brengen in samenwerking met 30 banketbakkerijen. Door het collectief van deze productiebedrijven en de assortimentskeuze is Patisserie Unique een aantrekkelijke zakenpartner voor de Bakkerij, Horeca en Foodservice. Elke producerende banketbakker welke aangesloten is bij Patisserie Unique heeft zijn eigen specialiteit. Door deze focus per patisseriebedrijf ontstaat een hoogwaardig, verfijnd product en is kwaliteit gegarandeerd. Het weerzien van de gast in uw ambiance is het belangrijkste hetgeen wij voor ogen hebben. Alleen als deze terugkomt vanwege de genoten consumptie en uw gastvrijheid, kunnen wij de vruchten plukken van onze samenwerking.

Patisserie Unique, “bouwt en verbouwt” met veel energie!
Alweer een nieuwe innovatie met een verbeterde receptuur. Het bouwsteentje chocolade bevat nog meer hoogwaardige eiwitten en smaakt voortreffelijk. Een ware traktatie voor diegene die hinder ondervinden van onbedoeld afvallen en dus moeten aansterken.  Een product met een consistentie waarbij ook rekening is gehouden met de doelgroep die problemen heeft met slikken.

Het Bouwsteentje is hiervoor geschikt gemaakt zodat ook deze doelgroep die doorgaans gemalen maaltijden moeten nuttigen vanaf nu ook dit Bouwsteentje met gemak kunnen eten.

Door het eiwitgehalte van maar liefst 8,2 gram per verstrekking van 58 gram is de inname van deze belangrijke voedingstoffen zeer groot! Naast de bestaande Bouwsteentjes is het Chocolade Bouwsteentje een genot om te serveren als nagerecht of als tussendoortje, onder het genot van een kopje koffie of thee bijvoorbeeld op de zondag!

Easy-to-Eat is een ware traktatie: een lekker tussendoortje of nagerecht op basis van frisse zuivel in de smaken Framboos en Tropical. Easy- to-Eat is speciaal bedacht voor mensen die moeite hebben met slikken of alleen dik vloeibare voeding kunnen eten. Dit lekkere en energierijke tussendoortje draagt mede dankzij de toevoeging van hoogwaardige eiwitten bij aan een betere weerstand.

Het assortiment van Patisserie Unique omvat vele soorten en smaken.
De keuze is enorm.
Eén absolute topper is het “mini kasteeltje”.
Juweeltjes van cake/marsepein gebakjes in 4 smaken.

Keuze uit meer dan 100 gebaksoorten. De keuze is onbeperkt en naast de weergegeven soorten zijn er specifieke gebakproducten welke Patisserie Unique naar de wens van de klant bereidt.

Mag ik u even voorstellen ?

VOF Verdoes heeft hele lekkere koekjes. Uiteraard maakt Verdoes ze niet zelf, maar weet wel de juiste keuze te maken als het om haar leveranciers gaat. Als horeca ondernemer bent u namelijk iedere dag bezig uw klanten een gastvrije ervaring te geven.

Voor veel horeca is een kwalitatief productaanbod essentieel om zich te onderscheiden. Echter soms kan het lastig zijn de juiste producten te vinden waarmee u uw bedrijf goed kunt profileren.
Uw koffie is al perfect maar het geheel klopt nog niet? Slaagt u er niet in dat lekkere en bijzondere koekje te vinden waar uw klanten op terugkomen? Exclusief hier verkrijgbaar: de lekkerste koekjes o uw koffiemoment wel dat extra's te geven.
En er is nog meer! Een breed assortiment koekjes: van scherp geprijsde eenvoudige koekjes tot luxe en bijzondere koekjes. Zoete koekjes voor de koffie en hartige koekjes voor bij de borrel. Per soort of gesorteerd verpakt in een handige hersluitbare verpakking waarin uw koekjes smaken alsof ze net uit de oven komen. Bereid met zorgvuldig gekozen ingrediënten, altijd lekker en 100% natuurlijk. Gemaakt door de banketbakkerij die gespecialiseerd is in het maken van koekjes en door heel Nederland levert aan de betere speciaalzaken.
Ook zo een trek in die lekkere koekjes ?
Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen !!
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...