WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment » Diepvriesproducten

VOF Verdoes heeft een enorm breed en diep assortiment kwalitatief uitmuntende diepvriesproducten.

Groenten:
Alléén de beste groenten verdienen een plek in de verpakking van Bonduelle. VOF Verdoes levert meer dan 25 soorten groenten en samengestelde groenteproducten.
Snacks:
Beckers heeft een breed scala A producten. De keuze is enorm. Gaat uw voorkeur niet naar Beckers uit, maar naar producten van een andere producent ? Geen probleem, Verdoes heeft het allemaal.
Aardappelproducten:
Aviko is één van de grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld. Groot geworden door frites, maar inmiddels totaalleverancier van diverse aardappelproducten binnen foodservice en retail. Een greep uit het assortiment van Aviko producten: Verse en diepgevroren frites, gesneden, rösti- en puree-aardappelspecialiteiten, schotels, gratins en quiches, voorgestoomde en voorgekookte aardappelproducten, voorgebakken snacks & appetizers, granulaat & vlokken.
IJs:
OLA is al meer dan 65 jaar dé ijsmaker van Nederland. OLA weet altijd te verrassen! Met nieuwe ijsjes voor jong en oud en voor elke gelegenheid.
Welke OLA ijsjes passen bij uw verkooppunt?
Het zal u niet verrassen dat dit slechts een topje is uit het enorme aanbod. Laat u informeren over de mogelijkheden.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...