WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment » Kruidenierswaren

Ondanks het brede en diepe assortiment blijft u verrast worden door het steeds vernieuwende aanbod. Naast de alledaagse kruidenierswaren vindt u bij ons ons een uiteenlopend assortiment van kruiden, sauzen, soepen, conserven, koffie en thee, snoep en meer. Dan maar niet te spreken over het enorme aanbod frisdranken, sappen, bieren en wijnen. Voor elk marktsegment is er een breed pakket.
Graag nodigen wij u uit om een tailormade pakket aan kruidenierswaren samen te stellen, die past bij uw bedrijfsuitoefening en doelgroep. U zult verrast zijn over het aanbod en de mogelijkheden. Naast het assortiment aan merkproducten bieden wij uit de diverse productgroepen een assortiment voordelige eigen merken aan.

LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...