WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment » Salades, Kaas en Eieren

Johma salades Oet Twente

Het verhaal van Johma begint in 1968 toen de oprichters Johan en Martin een saladebedrijfje begonnen in een garage in Glanerbrug (een plaatsje dichtbij Enschede in Twente). Een bedrijfsnaam was snel gevonden door beide voornamen te combineren. De eerste afnemers waren slagers en kleine supermarkten in het oosten des lands.

De groei zat er vanaf het begin af aan goed in. Midden jaren '70 had de afzet zulke vormen aangenomen dat huisvesting op een grotere locatie nodig was.
Onder een andere directie zette de groei vanaf midden jaren '80 flink door. In deze jaren lanceert Johma ook het bekende deuntje "salades van Johma, verrassende lekkere salades".

Met hun eigen Twentse werkwijze (sympathiek, hardwerkend, eerlijk) heeft men in de jaren erna vele innovaties gelanceerd. In 2010 en 2011 zijn de recepturen en verpakkingen onder handen genomen en daarmee tevens ook de huisstijl. Onder de naam “Johma oet Twente” laat men zien waar de roots liggen.

Over Vergeer Kaas gesproken

Vergeer Holland is een innovatief, flexibel en klantgericht familiebedrijf. Ze leveren kaas in tal van variëteiten en verpakkingen. Onder hun eigen merk maar ook als private label. En op heel diverse markten in binnen- en buitenland: van kaasspeciaalzaak tot kaas verwerkende industrie, en van supermarkt tot groothandel. Onderscheidend is hun vermogen om snel in te spelen op de wensen van de klant.

Ook voor de out-of-home sector heeft Vergeer Holland veel te bieden, meestal in intensieve samenwerking met de groothandel. We leveren bijvoorbeeld verpakkingen met 1 of 2 plakjes voor instellingen, maar ook verpakkingen met 50 plakken kaas voor bedrijfskantines, instellingen en cateraars.
In deze sector wordt het leveren van kwaliteit aan de eindgebruiker steeds belangrijker. En in die behoefte kan Vergeer Holland moeiteloos voorzien. Wat u ook zoekt Vergeer Holland biedt uitkomst.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...