WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment Ľ Verse Vis, Vlees & Vleeswaren

Vishandel Schuitemaker

Vishandel Schuitemaker kent een lange historie: een Katwijks familiebedrijf, met een halve eeuw ervaring in alles wat met vis te maken heeft. Dat geldt zeker voor de groothandel. De familie had vroeger eigen visschepen varen. Ook nu nog wordt ingekocht uit de eerste hand. De verse vis komt van verschillende visafslagen in binnen- en buitenland en wordt onder optimale omstandigheden verwerkt en vervoerd naar klanten, met name in de†regio. Afnemers zijn onder meer: hotels, restaurants, congrescentra, bedrijfskantines, verpleeg- en zorginstellingen en visdetaillisten. Al jaren is Vishandel Schuitemaker de leverancier van verse vis.

Voor elke speciale gelegenheid die u feestelijk wilt vieren, kunt u bij ons terecht.
Veel van onze catering bestaat uit huisgemaakte gerechten.

Keurslager Vooys

De Keurslagerij is hun trots. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Keurslagerij Vooys gebruikt altijd de verste ingrediŽnten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Hun passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in hun producten. Ook is Keurslager bij uitstek geschikt als leverancier voor de horeca en catering.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om producten van Vishandel Schuitemaker of Keurslagerij Vooys geleverd te krijgen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...