WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Onze klanten » Bedrijfskantines

Direct contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.
Bel mij terug via onderstaande gegevens:

U heeft een goed geoutilleerde bedrijfskantine, maar twijfelt over de juiste invulling en dus keuze van uw producten?

VOF Verdoes heeft het antwoord. Dagelijks vers brood, al dan niet verpakt per twee sneetjes, of heerlijke broodjes om af te bakken, verse soep, grootverpakkingen kaas en vleeswaren, singleverpakkingen salades, kaas, vleeswaren, jam of hagelslag voor presentatie in buffetvorm, het is teveel om op te noemen. Diepvriessnacks voor de lekkere trek, candybar, dagverse zuivel. Verdoes heeft u heel veel te vertellen.

Waarom nodigt u Verdoes niet even uit voor een vrijblijvend gesprekje?
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...