WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Onze klanten Ľ Horeca

Direct contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.
Bel mij terug via onderstaande gegevens:

Verdoes is van oudsher specialist in zuivel.

Horecabedrijven weten dat en hebben daardoor voor Verdoes gekozen voor o.a. levering van dagverse zuivel en lang houdbare zuivel als ingrediŽnt voor de cappuccino koffie.

Ook voor de slagroom, zowel gezoet als ongezoet in allerlei maten levert Verdoes. En wat te denken van kaas en kakelverse eieren. Hollandse Kaas in bulk verpakking ( 2 x 25 plaks ) verkrijgbaar in tal van smaakvariŽteiten.

Heeft u dus speciale wensen, neem dan vooral contact met ons op.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...