WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Onze klanten » Kerstpakketten


Bekijk onze thema's:

Wilt u ook blije gezichten en tevreden reacties ?

De consumptiemarkt kent vele bedrijven die kerstgeschenken aanbieden. Vaak zijn dit kant en klare pakketten te verkrijgen via webwinkels.
Veelal is de inhoud van zo’n pakket, zo is gebleken, niet helemaal naar wens, omdat er producten worden aangeboden, die wellicht passen bij het thema, maar veelal niet gebruikt zullen worden. En dat is natuurlijk zonde van uw investering, want u wil uitsluitend blije gezichten en tevreden reacties.

VOF Verdoes heeft duizenden artikelen gepresenteerd en is daarmee de meest toonaangevende regionale aanbieder van kerstpakketten en relatiegeschenken.
Er wordt creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het hele jaar door heeft VOF Verdoes contact met gespecialiseerde groothandels en importeurs en worden er beurzen en fabrikanten bezocht, om de leukste en nieuwste thema’s te selecteren en uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.
Wilt u ook blije gezichten en tevreden reacties? Neem dan gerust even contact met ons op voor het maken van een afspraak.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...