WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Onze klanten Kinderopvang

Direct contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.
Bel mij terug via onderstaande gegevens:

VOF Verdoes weet dat kinderen de toekomst hebben. Dus het enorme aanbod aan producten, bestemd voor onze kleintjes in de maatschappij, is van de allerbeste kwaliteit. Echter is de prijs verrassend en past ongetwijfeld in uw budget. Uiteraard heeft Verdoes niet alleen producten als brood, dagverse zuivel, vers fruit, kaas en vleeswaren, maar ook luiers, billendoekje en andere verzorgingsproducten. Ook behoort bestellen en uitleveren op unitniveau tot de mogelijkheden. Digitaal en op kostenplaats factureren is een fenomeen waar steeds meer belangstelling voor is.
Ook die mogelijkheid is er...
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...