WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN
« vorigeoverzichtvolgende »

Nieuws

Showroom geopend !! (26/09/2013)

Uw uiting van dank & waardering over de inzet van uw medewerkers kan middels een weloverwogen gekozen eindejaarsgeschenk, een uiterst positieve uitwerking hebben op de ontvangst en beleving ervan. De keuze van het selecteren van het juiste geschenk baart menig gulle gever kopzorgen.
 
Biologische streekproducten genieten een toenemende populariteit. Bij de productie van biologische voedingsmiddelen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. En steeds meer mensen gaan daar bewuster mee om. Met de schenking van een eindejaarsgeschenk gebaseerd op bewuste voeding al dan niet aangevuld met bijvoorbeeld welness producten verpakt in een aansprekende verpakking, draagt u bij aan het fysieke en mentale welzijn van uw medewerkers. En wanneer het geschenk vergezeld wordt van uw motiverende brief over uw bewuste keuze, zult u dankbare medewerkers aantreffen.    
 
Uiteraard kun u bij VOF Verdoes ook terecht voor een breed en diep assortiment traditionele kerstproducten. Ook treft u in ons showroom een groot scala aan gadgets aan. Wanneer u belangstelling heeft om eens een kijkje te nemen in onze showroom, maak dan even een afspraak met Bas Verdoes. Dit kan via mobiel op 06-51072352 of 071-4082911.

Een passend advies die past bij uw medewerkers en uw budget kan wanneer gewenst aan u verstrekt worden.

Sponsored Links : Save Up To 50% All Week Long With These Weekly Flyers: Sears CatalogueCoupon MatchupsNo Frills FlyerSuperstore FlyerFreshco Flyer

LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...