WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN
overzichtvolgende »

Nieuws

Over Otelli gesproken (17/11/2016)

Otelli ijs en patisserie specialiteiten heeft een bijzonder fraai en smaakvol assortiment.
 
De productie vindt plaats in Haarlem. Otelli voert een breed assortiment waarin ambachtelijk ijs, mono desserts, petit fours, taartjes, longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten en een grote verscheidenheid aan decoraties en service artikelen zijn verwerkt. Alle producten worden bereidt met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit. Vanzelfsprekend worden daarbij de hoogst mogelijke hygiënische waarden in acht genomen. Als vast onderdeel van ons HACCP-plan en onder registratie van het Centraal Orgaan Kwaliteit en Zuivel (COKZ) laten wij dagelijks microbiologisch onderzoek verrichten op onze producten. Want kwaliteit en hygiëne vormen bij Otelli een onlosmakelijk geheel.
 
We stellen graag een aantal items aan u voor:
 

LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...