WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN
overzichtvolgende »

Nieuws

Showroom geopend! (08/08/2017)

showroom muts
showroom muts
Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers en passend bij uw organisatie. Wij hebben een showroom tot onze beschikking, waarbij er een mogelijkheid is om de producten te bekijken. Op deze manier kunt u zich als werkgever onderscheiden met het geschonken kerstpakket.

We zien u graag in onze showroom! Tot snel!
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...